De com una pel·lícula (i un gall dindi) inspiren una entrada al blog

Un_invierno_en_la_playa-509382359-largePermeteu-me que l’entrada d’aquesta setmana sigui una mica diferent. Serà que gairebé ja és l’estiu, però tampoc la carn d’aviram té gaires ganes de texts seriosos i assenyats.

Ahir vaig anar al cinema a veure la pel·lícula Stuck in Love (Writers), que en la seva versió traduïda es diu Un invierno en la playa. Em va agradar força, però el que em va fer pensar en escriure aquí va ser que comença quan pare i fill preparen el dinar del Dia d’Acció de Gràcies i acaba a taula del mateix dia un any més tard.

Com és natural el Dia d’Acció de Gràcies preparen un gall dindi enorme. La família són pare (escriptor), fill adolescent (pre-escriptor) i una filla universitària també escriptora que s’afegeix al dinar quan aquest ja està preparat.

El que em va sorprendre i vull comentar és com fan el gall dindi. Com podeu preveure, no és gaire elaborat ni sofisticat. Primer obren una llauna de cervesa amb un obrellaunes. La col·loquen al mig d’un estri especial per això i recolzat sobre una safata de forn. Després agafen el gall dindi i verticalment el col·loquen damunt de la cervesa, quedant la llauna dins la carcassa. No sé, perquè no es veu, si li posen alguna cosa més, però finalment posen la safata amb el gall dindi vertical dins d’una barbacoa, o similar, elèctrica amb tapa que hi ha a la part exterior de la casa. El segon any tornen a fer aquest mateix gall dindi, el que em fa suposar que no es tractava d’un experiment culinari, sinó d’una tradició ja sigui familiar, de la zona , etc.

spin_prod_43987801

Remenant per internet he pogut trobar fotos d’aquests estris i de pollastre fet així, amb la qual cosa penso que això que tan m’ha cridat l’atenció deu ser força habitual als Estats Units. Ho haurem de provar…

A aquest enllaç trobareu un vídeo on s’explica com fer-ho.

http://video.about.com/bbq/How-to-Grill-Beer-Can-Chicken.htm

Bon profit!!

Resumen

 La película Stuck in Love (Writers) o Un invierno en la playa nos ha permitido aprender otra forma de hacer el pavo o, porqué no, el pollo con una lata de cerveza abierta del todo e insertada en el pavo, que se mantiene verticalmente y al horno. En esta película la tradición del pavo asado con verduras, puré de patatas, etc. se convierte en el pavo a la cerveza.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s