Els mesos no passen pel pollastre

Calendario1

Un cop acabades les festes nadalenques sembla que s’hagi establert nou ritual: de parlar de la necessitat de fer una dieta “detox” o fins i tot fer-la!. No sabem el perquè d’aquest ritual ni si funciona, però ens sembla que el motiu més clar per fer una dieta d’aquest tipus és la penitència o castigar-se pels excessos alimentaris fets dies abans.

Si el tema del càstig com a redenció no va amb nosaltres i l’únic que voleu és portar-vos bé (o millor del normal) uns dies, fins que la cintura del pantaló deixi d’apretar, la carn de pollastre i de gall dindi és una gran aliada, especialment si la cuinem a la planxa, brasa, al vapor, …

Recomanem, doncs, el pollastre i el gall dindi quan cal vigilar la dieta, però també tenim molt clara la primera imatge que ens ve al cap al parlar del dinar de Nadal: qualsevol au sencera, farcida i guarnida, ben torradeta i amb acompanyaments fantàstics. També està present al parlar de menjar fred quan arriba l’estiu i volem aprofitar el bons temps a l’aire lliure, i quan volem preparar entrepans per anar d’excursió. És la primera carn que s’introdueix als nadons en l’alimentació sòlida, i, pels avis, és la millor font proteica d’alta qualitat i té una altíssima digestibilitat. Mengem pollastres, galls dindis, capons,… rostits, farcits,… quan celebrem menjant i en mengem bullits o a la planxa quan estem malalts o tenim problemes digestius.

En fi, pocs aliments trobarem amb tantes possibilitats i tan versàtil com la carn d’aviram. Aprofitem que tenim al nostre abast aquesta matèria primera de tan alta qualitat per adaptar-la no només a les nostres necessitats, sinó també als nostres gustos i fins i tot a les nostres inquietuds culinàries.

Resumen

Ante la avalancha de dietas “detox” después de la fiestas navideñas, nosotros apostamos por la carne de pollo y pavo dentro de una dieta sana, saludable y, si es necesario, hipocalórica.

 Es una carne muy versátil que se prepara en festividades señaladas y está en dietas, en verano en ensaladas o preparaciones frías, y en los bocadillos para las excursiones. Es la primera carne en la alimentación sólida de los bebés y es muy adecuada para los mayores por su alta calidad proteica y digestibilidad. Su versatilidad permite aprovechar sus cualidades en todas las ocasiones y necesidades. También es un gran elemento para la puesta en práctica de la creatividad culinaria de los chefs, ya sean caseros, profesionales o circunstanciales.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s