Pollastre al Japó per Nadal

imatge

 

A les portes de Nadal, amb el pollastre o gall dindi a punt de ser farcit i presidir la taula, volem fer una entrada a aquest blog més festiva. I el que hem trobat més adient és explicar-vos com celebren la nit de Nadal al Japó.

Al Japó diuen que només un 1% de la població és cristiana i la tradició de celebrar aquesta data no existia fins fa poc. A primers dels 70 diuen que un estranger afincat a aquest país va voler celebrar-ho tal i com ho feien a casa seva i al no trobar gall dindi enlloc va decidir substituir-lo per pollastre de la cadena KFC. I espavilada com pocs, la cadena va veure les possibilitats comercials que això suposava i va començar a oferir un menú especial de nadal. El seu éxit va ser immediat i avui moltes famílies japoneses no s’imaginen aquestes dates sense menjar el pollastre de KFC. Cal reservar-lo amb setmanes d’antel·lació i el mateix dia es fan grans cues als seus establiments.

A nosaltres ja ens sembla bé que mengin pollastre, però seguim preferint els plats tradicionals. Que passeu molt bones festes!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s