La setmana passada vam celebrar el Dia Mundial de l’Ou. La nostra entitat, la Federació Avícola Catalana o FAC, té com un dels seus objectius el donar a conèixer a la societat tant els productes avícoles, carn i ous, com els processos que hi ha al darrera seu.
D’aquesta manera, vam aprofitar aquesta celebració per parlar de l’ou, però també de l’aviram i del sector en general, a diverses ràdios.
Al programa Mon Rural de Ràdio 4, a partir del minut 2.42, trobareu una entrevista al president de la FAC, Sr. Rafecas.
Més curt, a Catalunya Informació, al programa Primer Sector i amb el títol de L’aviram i la producció d’ous, un sector en potència a Catalunya, trobareu també les seves explicacions sobre el sector.
Ja més centrats al sector de l’ou i amb un caire més divulgatiu, la directora de la FAC, Sra. Toda, va ser entrevistada al programa Deixa’m tastar de la Cadena Ser (minut 5.36). Una altra entrevista la podeu escoltar al programa l’Aigua Clara de La Xarxa.Cat.
Esperem que us agradin!!